El PobleNotícies

Coneix l’ànima de ‘Chico Calla’: una Taverna Mediterrània amb singulars propostes al cor de Lloret de Mar

Francisco Zafra és un empresari que ha tocat i toca moltes peces. Un home viatjat i inquiet, amant de l’entorn, d’allò genuí, l’esport, els animals i el bon menjar. Quan la seva agenda li permet, s’escapa a visitar bodegues amb la seva parella. Fa 6 anys que va arribar a Lloret de Mar. Per amor. I per amor ha creat un concepte de Taverna moderna, de qualitat i a l’abast de tothom a Lloret de Mar. Ha creat allò que li agrada i que no trobava al nostre municipi. Feia temps que tenia la idea, però la pandèmia és el que el va fer decidir. Li agraden els reptes i és d’aquells emprenedors que va decidir apostar fort en un moment de dificultats i incerteses, especialment en aquest sector.

Va obrir LaLoLa, a la Plaça Doctor Adler (C/ Sant Josep, 50) que ha transformat en Chico Calla per oferir una oferta gastronòmica més completa i variada i ampliar la superfície que ocupa d’aquesta magnífica plaça, cèntrica i lluminosa.

Què aporta Chico Calla a Lloret?

Un ambient distès, moltes propostes per fer el vermut, menús diaris i de cap de setmana, tapeo i montaditos, bons vins i esdeveniments. Hem intentat crear un espai diferent, de qualitat i a l’abast de tothom.

“Hem creat una Taverna pensada des de Lloret i per la gent de Lloret. Si ens agrada a nosaltres, agradarà als qui ens visiten.”

Francisco Zafra

Quins esdeveniments feu normalment?

Els dijous i els divendres fem tardeo de tapes i montaditos i estem molt satisfets perquè realment s’està convertint en una cita marcada a l’agenda per molta gent de Lloret.

Els diumenges al migdia fem vermuts molt divertits amb rumba de fons. Nosaltres en diem sardinada perquè fem sardines. La idea ha agradat molt. I ho combinem amb moltes tapes i montaditos diferents. Ara últimament estem fent uns torreznos que agraden molt. Els heu de provar.

I excepcionalment?

Aquest cap de setmana de carnaval volem fer festa grossa. És per això que durant tot el cap de setmana oferim una canyeta gratis a tothom que vingui disfressat.

Ens adaptem al moment. Per Sant Valentí oferim dues ofertes molt concretes: un pack de 4 ostres amb cava per 18€ o un menú degustació, amb beguda i postre de Sant Valentí per 20€/persona. Hi ha gent que ens ha reservat les dues opcions! Podeu trucar i reservar al 601 98 31 45. També fem concerts i altres esdeveniments. N’informem a l’Instagram de Chico Calla Lloret.

I pel dia a dia?

Tot el que fem ho fem pensant en la gent de Lloret! És per això que tenim un menú migdia entre setmana i un menú de cap de setmana. A un preu assequible i variat. Volem ser útils al que vol i necessita al gent de Lloret de Mar.

Al local hi ha moltes referències al rem. Per què?

La veritat és que la nostra història amb el rem va ser casual en un primer moment i d’enamorament en un segon terme. Tot l’equip de Chico Calla teníem clar que volíem implicar-nos amb el poble i el seu teixit associatiu. I la veritat és que sempre ens va cridar l’atenció el rem, un esport molt lloretenc i que implica moltíssimes persones. Vam començar a parlar amb alguns dirigients del Club Rem Pescadors, abans d’arribar amb ells a cap acord de patrocini, em van convidar a provar-ho un dia… i ja fa gairebé dos anys que vogo amb els veterans del Club Rem Pescadors. M’encanta! És per això que hi ha elements del rem al nostre local. Volem ser un punt de trobada pels amants d’aquest esport.

Vols compartir alguna idea més amb els nostres lectors?

Som un lloc del poble i per a la gent del poble. Estem al centre però estem oberts tot l’any. Fem el mateix a l’estiu que a l’hivern perquè treballem pensant en la gent del poble. Fem que els lloretencs se sentin com a casa perquè si la gent d’aquí se sent còmode i a gust a la nostra Taverna, també agradarem als que ens visiten.

 

3 Comentaris

  1. La Lola était un lieu festif avec fréquemment des musicos en Vivo, ceci attirait une clientèle fidèle. et puis subitement plus rien, sans aucune explication.
    Cette nouvelle et grande taverne est ouverte depuis plus d’un an, c’est un endroit très calme, et peu fréquenté . Dommage. je souhaite que les déclarations du propriétaire soient suivies dans les faits. Et que cette taverne devienne un endroit animé et festif.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button