NotíciesPolítica

Celebració a Lloret per la llibertat de Carles Puigdemont

Des de la detenció ahir dijous a Sardenya (Itàlia) de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, fins aquesta nit de divendres, han transcorregut 24 hores molt agitades entorn a la detenció i posada en llibertat del polític, que viatjava a una trobada de difusió de la cultura popular catalana a terres italianes.

Aquesta detenció ha fet mobilitzar els afiliats del partit de Carles Puigdemont i tot aquell que veu injusta la situació cap al expresident, citant-se a una concentració en protesta sobre la situació i celebrar la posada en llibertat.

A Lloret de Mar, s’ha dut a terme una concentració aquest divendres a les 20: 00h a la plaça de l’ajuntament, amb gairebé un centenar d’assistents, conjuntament amb altres poblacions i ciutats.

.

Aquesta concentració és només el tret de sortida a uns dies de mobilitzacions, ja que diferents entitats i partits defensors de Carles Puigdemont, tenen previst allargar l’onada de manifestacions durant diversos dies a Catalunya, tenint en compte que d’aquí a 6 dies, l’1 d‘octubre, se celebra el quart aniversari del dia que es va intentar materialitzar un procés cap a la sobirania de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button