NotíciesSuccessos

Cau una palmera al pàrquing de Sa Caleta de Lloret de Mar

Cau una palmera a la zona del pàrquing municipal de Sa Caleta de Lloret de Mar, per causes que encara estan investigant. Tot apunta a que la salut de la mateixa, la sequera d’aquest estiu, les pluges dels darrers dies i el vent d’aquesta tarda, han ajudat que l’estípit (tronc) es partís en dos, desplomant-se la corona (copa) a terra i sobre dues motos que al lloc estaven aparcades.

Ha passat avui divendres 1 de setembre al voltant de les 19:00h. No cal lamentar cap ferit a l’incident. Els testimonis directes comenten que va ser tot molt ràpid i molt sonor amb un fort estrèpit, “ha estat molt espectacular, ha espantat les persones que estaven passejant pel passeig marítim provocant un gran enrenou”.

Al lloc dels fets es va dirigir el servei de neteja municipal i tres dotacions del servei d’emergències que van treballar per acordonar l’àrea afectada, netejar la zona de les restes de la planta arborescent amb la idea de portar la palmera a l’abocador, sanejar la zona afectada i valorar els danys.

L’equip de bombers treballant a l’incident

Imatge cedida per Maria Galera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button