Cartes al directorNotícies

Cartes al Director: “La deixadesa de l’ajuntament amb el Rem de Lloret… ens hem de canviar al carrer!”

“No participarem en els actes de la CCC (Capital de la Cultura Catalana) que l’Ajuntament de Lloret està preparant”.

Club de Rem Pescadors de Lloret de Mar

Amb aquesta afirmació comença el Club de Rem el seu comunicat, motivat per una sèrie de descontents per la deixadesa que l’ajuntament ha demostrat tenir amb aquest esport i amb aquests esportistes, tal com titulen des del Club la seva Carta al Director que rebem a Lloret Gaceta i que compartim amb tots vosaltres:

“Aquest es el comunicat que fem oficial de cares a les institucions públiques, ja que per una vegada, no creiem convenient donar suport a l’ajuntament. Els nostres motius son clars i sencills: defensem unes instal•lacions dignes i demanem a l’ajuntament més implicació amb el rem a Lloret, ja que en els últims anys, s’ha convertit en un esport amb molta força a la Vila.

Des del Club, denunciem que les nostres tripulacions s’han de canviar al carrer quan han d’anar a remar, on la majoria de la nostra gent, són menors. Les condicions no són acceptables ja que l’espai cedit per l’ajuntament és pràcticament impossible fer-ne un ús de vestuari, ja que és extremadament petit (5 m2), i tant sols hi ha lloc per guardar-hi alguna caixa de roba i el material necessari per poder remar”.

“Al pic de l’hivern, no fa gens de gràcia haver-te de quedar amb roba interior en mig del carrer de bon matí”.

I això no és tot, perquè també reclamem uns simples lavabos ja que els públics sempre romanen tancats amb clau i no hi tenim accés. Així doncs, demanem que com qualsevol altre club esportiu de Lloret com el futbol, el bàsquet, l’hoquei patins, el patinatge, l’atletisme, la natació o el judo entre d’altres, necesitem d’uns vestuaris amb dutxes i espai per poder tractar el material necessari.

També volem deixar molt clar, que aquest reclam inclou unes millores generals per l’esport en sí, a part de les nostres pròpies, ja que no som els únics afectats per aquestes condicions”.

Club Rem Pescadors de Lloret de Mar

2 Comentaris

  1. “No participarem en els actes de la CCC (Capital de la Cultura Catalana). Poques activitats de reconeixement culturals te Lloret com que no volgueu participar. Desgraciadament acabareu en l’oblit

    1. No.. si et sembla s’et pixen a la cara i tu has de posar-hi el cul.. l’acte inaugural de la CCC es una performance encarada al rem, per treure pit de que és un esport lloretenc, “voguem tots junts..” però us canvieu al carrer ok? Au va!! Un esport on Lloret com a poble te més representació que qualsevol altre a qualsevol regata de la lliga o campionats i has de moure’t pel territori per adonar-te’n de que qualsevol club del delta del Ebre te millors equipacions que qualsevol club de “la capital del rem català” com ens ho volen vendre alguns..fot pena.. i espero que canviï.. ho signa un vogador retirat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button