Cartes al directorNotícies

‘Cartes al director’: “Després de l’incident amb el nostre llagut, necessitem ajuda per poder continuar amb la nostra passió, el rem”

El Club de Rem Es Vano de Lloret, ens fa arribar la seva carta en forma de relat.  El succés de la setmana passada que els va fer perdre –de moment i a falta de valoració– el seu instrument de treball, la seva forma de vida i en fi, l’element fonamental per poder practicar tots els membres del club, la seva passió, el rem.  Des de Lloret Gaceta, compartim les seves paraules per tal que arribi a qualsevol persona que es presti a poder ajudar-los:

“Com molts ja sabeu, el passat dimecres se’ns va enfonsar el llagut de cessió de l’ajuntament a l’alçada del Club Nàutic de Lloret. En sortir al mar ens va entrar aigua, i en voler tornar el llagut a platja el pes ens ho va impedir. Tot i l’ajuda de diverses persones, el llagut va acabar al fons del mar fins que el vam poder recuperar amb el cabestrant del Nàutic. A partir d’aquí, vam haver de buidar l’aigua i la sorra del llagut amb pales. Per sort, cap persona va prendre mal, a excepció d’alguns cops i morats, però no podem dir el mateix del llagut. A falta de fer una valoració exhaustiva, el llagut ha patit forts danys, la fusta s’ha esquerdat per diversos Ilocs, les costelles s’han separat de la base i és molt probable que no tingui solució. Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens van ajudar en qualsevol moment del procés”.

Per contactar amb el Club de Rem es Vano 👉🏻aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button