El PobleNotícies

Carlos Prieto: “El Govern de Sanchez arribarà a un acord “sigui com sigui” amb la Generalitat per arreglar el passeig de Fenals

Imatges del passat cap de setmana

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, ha anunciat avui dimarts, 12 de març, que el govern central arribarà a un acord amb la Generalitat “sigui com sigui” per abordar els desperfectes causats pel fort temporal que va colpejar el Passeig de Fenals de Lloret de Mar aquest passat cap de setmana.

Fons d’emergència

El Passeig de Fenals va patir seriosos danys a causa del temporal, amb un esvoranc de 90 metres al passeig marítim, provocant el tancament de l’accés a la zona de Punta Garbí. Carlos Prieto ha assegurat que els equips tècnics avaluaran la situació i exploraran les possibilitats d’utilitzar fons d’emergència per a les reparacions.

No obstant això, Prieto ha recordat que el passeig estava gestionat per la Generalitat mitjançant un conveni que ha vençut, i es troba actualment en un “impàs”. A més, ha destacat la intenció del govern espanyol de seguir amb una política de “més terra i menys formigó” per naturalitzar les àrees costaneres com la de Fenals.

Amb Setmana Santa a prop, l’alcalde Adrià Lamelas ha demanat una resposta “urgent” per part de la Generalitat per accelerar el projecte d’estabilització del talús i la reconstrucció del passeig, estimant el cost de les obres entre 6 i 8 milions d’euros.

Amb l’accés a Punta Garbí tancat i la difícil obertura per a Setmana Santa, l’ajuntament espera una acció ràpida per abordar les reparacions. Tot i els freqüents temporals de garbí aquesta temporada, el consistori confia en resoldre la situació abans de l’estiu.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button