NotíciesSalut

Càritas Lloret i la Corporació organitzen una xerrada gratuïta sobre productes d’higiene menstrual

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, juntament amb Càritas Diocesana de Girona a través de les formacions incloses en el projecte CDA (Centre de Distribució d’Aliments), organitza, el pròxim dimecres 24 de gener, una xerrada sobre productes d’higiene menstrual reutilitzables amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents productes d’higiene menstrual reutilitzable que existeixen actualment i explicar com s’utilitzen cadascun d’ells. A la sessió, es farà entrega a totes les assistents d’una copa menstrual per part de Càritas i d’una compresa reutilitzable feta per l’Associació de Dones de Calella.

On i quan?

La xerrada, que és gratuïta i està dirigida a totes les dones de Lloret de Mar en edat menstrual, tindrà lloc el dimecres 24 de gener de 10 a 12 h a la seu de Càritas de Lloret (Plaça de l’Església, 4). La conferència anirà a càrrec d’Elisenda Garsaball, llevadora de la Corporació, Susana Jiménez, psicòloga del Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació, i Cristina Domènech, referent tècnica del projecte CDA a Lloret de Mar.

L’aforament és limitat, fet pel qual totes les dones que hi vulguin assistir s’hauran d’inscriure prèviament enviant un WhatsApp al 609 588 525, en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button