EducacióNotícies

Comença la campanya “Cap infant sense esport” a Lloret de Mar

Dates assenyalades en aproximar-se les festes nadalenques i treure la solidaritat que tots portem a dintre.  En aquesta ocasió, la finalitat és apropar l’esport als més desfavorits de la zona amb aquesta campanya (Cap infant sense esport) organitzada per l’Institut INS Rocagrossa de Lloret de Mar, que enguany amb aquesta edició, se celebrarà la cinquena edició.

El motiu de la campanya és aconseguir qualsevol objecte esportiu o estimuli l’exercici, per ser donat a aquells nens i nenes que no puguin accedir-hi per la situació econòmica a casa seva.

Com participar-hi?  Qualsevol persona hi pot participar, sense importar si té fills o néts en edat escolar, qualsevol donació vingui de qui vingui serà benvinguda.  Des de demà 25 de novembre i fins al 19 de desembre, pots lliurar les teves donacions a TOTS els centres educatius i esportius de Lloret de Mar. Avui els alumnes de 2n de l’INS Rocagrossa estan visitant les diferents escoles i instituts per explicar la campanya i abans del  21/12, tornaran a passar per recollir tot el material esportiu acumulat.

L’acte oficial serà dimecres 21 de desembre, a l’INS Rocagrossa, últim dia de trimestre i tret de sortida per a l’aturada nadalenca a les escoles i instituts. On, en una jornada de celebració es farà el recompte de tot allò aconseguit que serà lliurat a Càritas.

Pots seguir i contactar amb els orgatitzadors de la campanya a les xarxes socials del centre escolar INS Rocagrossa @cicles_ins_rocagrossa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button