ActivitatsNotícies

Cap de setmana d’esports aquàtics: Concurs de pesca de cefalòpodes a l’estil japonès i Regata de llaüt a Lloret de Mar

Lloret de Mar es convertirà en l’epicentre de l’esport aquàtic aquest cap de setmana, amb la celebració del I Fish Party Lloret de Mar 2024 “Edició Eging” el dissabte 24 de febrer, i la II Regata Llaüt Mediterrani de la Lliga 2024 el diumenge 25 de febrer.

Dissabte 24 Febrer: I Fish Party Lloret de Mar 2024 – Edició Eging

El dissabte, els aficionats a la pesca tindran l’oportunitat de participar en una jornada única dedicada a la pesca de cefalópods al més pur estil japonès, conegut com Eging. Aquesta modalitat de pesca, que es centra en la captura de calamars, sèpies i pops des de la costa, utilitza un equipament específic lleuger i els anomenats egis com a esquer (similar a la gamba). L’esdeveniment tindrà lloc des de les 17:00h fins a les 21:00h, amb el punt de trobada a la Botiga de Pesca César (Carrer Venècia, núm. 73, Lloret de Mar). Més informació: 626 18 49 64. Els premis del concurs per a les dues persones que pesquin les peces més grans ens els explica César l’organitzador al següent vídeo:

Diumenge 25 Febrer: II Regata Llaüt Mediterrani

⚠️L’organització de la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut que s’havia de disputar aquest diumenge a Lloret de Mar ha suspès l’esdeveniment per la mala previsió meteorològica.

El diumenge, l’atenció es desplaçarà cap a la competició de rem amb la celebració de la 2a Regata Llaüt Mediterrani, organitzada pel Club de Rem Hotelers i la Federació Catalana de Rem. Aquesta emocionant regata tindrà lloc a la Platja Canyelles i començarà a les 9:00h. Participants de diversos clubs es donaran cita en aquest esdeveniment, que promet ser una competició emocionant amb eliminatòries i finals en diverses categories i distàncies que van des dels 700m fins als 1400m.

Ambdós esdeveniments destaquen la rica cultura marítima de Lloret de Mar i ofereixen una plataforma per a aficionats i professionals dels esports marítims per demostrar les seves habilitats i passió pel mar. Aquest cap de setmana esportiu marítim promet ser una festa per a tots els participants i espectadors, consolidant així Lloret de Mar com a punt de trobada per a la comunitat esportiva marítima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button