EducacióEsportsNotícies

Campanya solidària i emotiva a Lloret: “CAP INFANT SENSE ESPORT”

Els alumnes de 2n d’EAS de l´Institut Rocagrossa de Lloret de Mar han preparat aquesta campanya solidària a portes de l’arribada del Nadal, anomenada “CAP INFANT SENSE ESPORT” que consta d’una recollida masiva de qualsevol material esportiu nou o semi nou que es donarà als nens i nenes de Lloret de Mar que malauradament no s’ho poden permetre.


Els punts de recollida seran tots els centres educatius de Lloret de Mar, el Puntet i les instal·lacions esportives municipals. Des de dimarts fins el dia 17 de desembre 2021, tothom podrà participar-hi.


Agraeixen a la col·laboració de l´Ajuntament de Lloret, la Creu Roja, a totes les entitats participants i centres educatius de Lloret de Mar per la col·laboració de la campanya i també pel mateix suport a les anteriors, que van ser tot un èxit i van recollir molt material que han aprofitat altres nens i nenes any rere any. 

(Cartell que han preparat els alumnes del IES Rocagrossa.)

Per tant, a partir del dimarts, si teniu qualsevol tipus de material esportiu (pilotes, raquetes, bambes, patins, cordes,…) nou o seminou, el podeu portar a les secretaries de les escoles, centres esportius i a El Puntet de Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button