NotíciesSuccessos

Busquen dos lladres que van robar a un local de Lloret i van intentar robar un cotxe sense èxit on van deixar el botí

Uns lladres han robat la matinada de dissabte 6 de juliol a un establiment del barri del Rieral a Lloret de Mar. Els afectats demanen la col·laboració ciutadana per si algú passava a les hores del robatori pel carrer on van passar els fets i pot ajudar per esbrinar qui són els lladres, o donar detalls d’algun moviment que hagin vist. El local que ha patit el robatori és la Clínica Veterinària CanVet de l’avinguda de Josep Pla Casadevall, 25, a Lloret de Mar, Girona (tel. 972 37 75 50)

El propietari del centre veterinari Can Vet, Robert Melero ens explica que ha passat: “Bàsicament, van entrar trencant la porta del carrer i fent destrosses al moble de la recepció, la matinada de dissabte i es van endur la caixa d’autocobrament, que és una màquina que val 5.000 euros. Els fets van succeir entre les 4:39 a les 4:42 hores de la matinada. A les càmeres es veu com passen per davant de la clínica un parell de cotxes, just al costat del cotxe aparcat dels assaltants”.

Fem una crida:

“Si algú va veure alguna cosa o va passar per la zona amb el seu cotxe a aquella hora demanem la col·laboració ciutadana per trobar als delinqüents i resoldre el cas” manifesta el gerent.

La fugida dels lladres

Paral·lelament a aquest robatori, i aparentment amb relació a la fugida dels lladres, uns veïns de la zona, diumenge al vespre, van trobar el seu cotxe amb el pany forçat i amb el cablejat manipulat, com si haguessin volgut fer-li un pont i robar el vehicle. El cotxe no el van poder engegar perquè té una petita avaria, però presumptament va ser pels mateixos lladres que van robar a Can Vet, ja que el propietari del vehicle ha trobat el caixetí que pertany a la caixa d’autocobrament de l’anomenat establiment dins del maleter del seu cotxe.

El propietari del vehicle ha presentat denúncia als Mossos i no es va adonar abans dels desperfectes ni de l’intent de robatori perquè el seu vehicle estava aparcat durant el cap de setmana prop del robatori i fins diumenge al vespre que el va anar a buscar per anar a la feina no ho va veure. El cotxe té un problema per posar-lo en marxa amb el que els lladres no se’n van saber sortir per poder-lo arrancar.

Segons les deduccions policials van haver de sortir corrents a peu en espantar-se per haver estat observats deixant el botí al cotxe que intentaven robar. La caixa recaptadora es trobava buida de diners al moment de la seva localització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button