NotíciesOferta laboral

Busquen 150 figurants a Lloret i rodalies pel rodatge de la segona temporada de ‘Todos Mienten’

Avui dilluns 17 d’abril, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes acollirà un càsting presencial per seleccionar figurants per a la segona temporada de la sèrie de televisió ‘Todos Mienten’, de Movistar Plus. El rodatge de la segona temporada de la sèrie inclourà escenaris naturals de Blanes i altres localitats catalanes del voltant, per la qual cosa la productora ha volgut implicar la població local i els voltants en aquesta producció.

Recordem que la primera temporada de la serie va tindre Cala Banys a Lloret de Mar com un dels escenaris escollits. Recupera la noticia que vam publicar a la Gaceta parlant del tema: Se estrena en Movistar+ ‘Todos Mienten’ donde Cala Banys de Lloret es uno de los escenarios escogidos entre otros

La productora busca persones de tots els perfils possibles, majors de 16 anys i de tots els gèneres, per a un total de 150 persones que faran de figurants o tindran petites intervencions. El càsting presencial tindrà lloc durant tot el dia, des de les 10 del matí fins a les 2/4 de 2 del migdia, i de les 2/4 de 4 de la tarda fins a les 7 del vespre.

Hi ha una altra manera de poder inscriure’s per participar al rodatge televisiu sense assistir al càsting presencial. Es tracta de tenir un perfil a la plana web d’aquesta agència: https://www.modfie.com/es. En el cas d’alguns perfils, també està previst que es facin proves de vestuari prèvies, un extrem que es concretarà per part de la productora.

Dirigida i escrita per Pau Freixas, el mateix director de l’exitosa sèrie ‘Polseres Vermelles’, la primera temporada de ‘Todos Mienten’ es va estrenar el gener del 2022 i va comptar amb sis episodis. La sèrie és un thriller amb elements de suspens, drama i humor negre, amb personatges imprevisibles i conflictes a resoldre, incloent un crim.

3 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button