CulturaNotícies

Bona Festa Major! Avui us presentem el ‘Joc dels pregoners/es’ de Lloret de Mar

La història del pregó de la festa major de Sant Romà a Lloret de Mar va néixer l’any 1977, on un jove periodista, advocat i escriptor Narcís Jordi Aragó i Masó va començar aquesta tradició ja “obligada” a cada inici de les festes d’hivern de Sant Romà a Lloret de Mar, on any rere any prenen el relleu diferents personalitats, associacions o organitzacions per donar el tret de sortida amb les seves paraules a aquesta festivitat tan esperada.

Avui és Festa Major! I amb la finalitat de recuperar memòria històrica i passar-ho bé amb tot això… ens ve de gust jugar a un joc amb tots vosaltres amb: “El joc dels pregoners i pregoneres de Lloret de Mar”.

Abans de participar, mira aquest video

Participa al joc

🏆Premi: Un dinar per a dues persones al restaurant-marisqueria Xaloc situat a primera línia de mar a la platja de Fenals.

🎤Com participar-hi? Ens ajudes a trobar l’única cantant professional que s’amaga entre tots els pregoners/as d’aquest vídeo? Simplement escriu el nom real (no nom artístic) de la persona que creguis convenient als comentaris d’aquesta publicació, ja sigui a la nostra web, Facebook i/o Instagram i etiqueta a la persona amb la que gaudiries del premi.

❓Com guanyar? Entre tots els participants encertants a la pregunta, el proper dimarts 21 de novembre farem un sorteig i publicarem el/la guanyador/a en aquesta mateixa publicació.

☘️Molta sort a tothom i bona Festa Major!

Arxiu de Lloret de Mar

Tot el material audiovisual d’aquest vídeo és propietat de l’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, que amb molta cura i dedicació apart de les imatges aquí presents, han digitalitzat tots els pregons de Lloret des dels seus inicis al 1977, amb els discursos escrits, imatges dels protagonistes als actes de pregó i en alguns casos, el vídeo complet d’aquestes actuacions. Per accedir a aquests documents fes clic 👉🏻aquí.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button