La GentNotícies

Avui és Festa Major! Us presentem el joc dels pregoners de Lloret de Mar

La història del pregó de la festa major de Sant Romà a Lloret de Mar va néixer l’any 1977, on un jove periodista, advocat i escriptor Narcís Jordi Aragó i Masó va començar aquesta tradició ja obligada a cada inici de les festes d’hivern de Sant Romà, on any rere any prenen el relleu diferents personalitats, associacions o organitzacions per donar el tret de sortida amb les seves paraules a la festivitat. 

Avui és Festa Major! I amb la finalitat de recuperar memòria històrica i passar-ho bé amb això… ens ve de gust jugar a un joc amb tots vosaltres amb: “El joc dels pregoners i pregoneres”.  Ens ajudes a trobar en aquest vídeo dels 44 pregoners/es que han passat per Lloret, a un escultor i ex actor internacional, fill d’un oscaritzat de Hollywood? Escriu la teva resposta a COMENTARIS, al final d’aquesta publicació.

Tot el material audiovisual d’aquest vídeo és propietat de l’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, que amb molta cura i dedicació apart de les imatges aquí presents, han digitalitzat tots els pregons de Lloret des dels seus inicis al 1977, amb els discursos escrits, imatges dels protagonistes als actes de pregó i  en alguns casos, el vídeo complet d’aquestes actuacions.  Per accedir a aquests documents fes clic 👉🏻aquí.

Des de Lloret Gaceta desitgem una Bona Festa Major a tothom i a disfrutar d’un Sant Romà esplèndid!!!

Alguns dels pregoners de les festes de Sant Romà

3 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button