NotíciesPolítica

Avui dijous a les 19:00h: Salvador Illa arriba a Lloret per a la presentació de l’Adrià Lamelas, alcaldable amb el PSC

Com ja es va fer públic fa un parell de mesos, el lloretenc Adrià Lamelas encapçalarà la candidatura socialista en les properes eleccions municipals a Lloret de Mar. La Federació del PSC de les Comarques Gironines va manifestar llavors que “Lamelas reuneix totes les capacitats i el lideratge necessari per construir un projecte transversal, municipalista, progressista, i que doni respostes i solucions a tots els veïns i veïnes, amb l’objectiu de guanyar les eleccions municipals a Lloret el 2023”.


Ara, a 9 mesos de les eleccions municipals, i quan sembla que es dóna el tret de sortida per a unes properes campanyes polítiques, el Partit Socialista de Catalunya de Lloret va per feina i durà a terme la presentació oficial del nou candidat per a l’alcaldia: Adrià Lamelas. En aquesta presentació que es durà a terme avui Dijous dia 15 de setembre a les 19.00 hores a la Sala Polivalent de la Biblioteca municipal de Lloret, (Pl. Pere Torrent, 1, de Lloret), Lamelas estarà recolzat en aquesta presentació per cares conegudes i personalitats de pes al partit socialista.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, assistirà avui a l’acte de la biblioteca (19:00h) tal com dèiem abans. Allà  també hi  assistiran la diputada Sílvia Paneque; el secretari d’organització del PSC, José Luís Jimeno; i la viceprimera secretària d’Organització del PSC, Lluïsa Moret. Acabaran la trobada amb un còctel cortesia al Pati de la Biblioteca.

CONEIX MILLOR AL CANDIDAT A L’ALCALDIA PER PART DEL PSC: l’Adrià Lamelas és consultor d’empreses i d’entitats públiques, emprenedor en el món educatiu i de lleure i està molt involucrar en el teixit associatiu del municipi de Lloret. Té estudis en direcció d’empreses, i un postgrau en Lideratge i Governança Local. Lamelas, per la seva banda, ha acceptat aquest encàrrec del PSC “amb molta il·lusió, motivació i compromís”. “Lloret necessita un nou impuls per situar-se on es mereix i que puguem per fi aprofitar les oportunitats que la vila presenta”, assenyala Lamelas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button