La GentNotícies

Avui coneixem en Carles Sanz, el professor del Coll i Rodés que ho “està petant” a l’Atrapa’m si pots de TV3

Sou amants dels concursos de televisió? Si ho sou, segurament heu vist un concursant a “Atrapa’m si pots” de TV3 presentat per Llucià Ferrer, que es fa dir Calusso i que, la seva cara “us sona” i no sabeu de què. Calusso és com anomenen alguns dels seus amics al professor de socials de l’Institut Coll i Rodés; Carles Sanz i Pujol. Aquest sobrenom li va posar un nen, quan feia de director del casal d’estiu de Vidreres. Això ha estranyat a molta gent que no el coneixia amb aquest nom, i en alguns casos li han arribat a dir que han vist a la tele un noi que s’assembla molt a ell, pensant que no era el “profe” de l’Institut de Lloret.

Lloret Gaceta, ha parlat amb ell amb una petita entrevista perquè el pugueu conèixer una mica més.

Carles: Com va ser que et vas presentar al conegut concurs de la tele?

Ja he participat en altres concursos de TV3 (T’ha tocat, El Bocamoll, El gran dictat) i a Catalunya Ràdio (La Rosca). Veient el programa des de casa, veia que responia correctament moltes de les preguntes del concurs, així que vaig decidir enviar una petició per participar.

Ja fa dos anys que vaig fer el càsting, i em van convocar per anar a concursar, però per horaris de la feina m’era difícil anar-hi, perquè fins ara les gravacions es feien a Saragossa. Quan em van dir que a partir d’ara gravaven a Barcelona, em vaig animar a anar-hi.

Un professor sembla que tingui avantatge, o no? Els nervis et poden trair davant les càmeres?

Bé, sobre el paper podria semblar que un professor pot tenir avantatge. En algunes de les preguntes potser sí, però n’hi ha de diferents temes i de diferents nivells, així que hi ha una part que és bastant atzarosa. Diria que l’avantatge ve més pel bagatge cultural que puguis tenir, la capacitat de memòria i l’atenció que poses a les coses.

Al principi vaig sentir una mica de nervis amb les càmeres, però de seguida m’hi he anat sentint a gust. El que sí que pot trair és la mateixa pressió de tenir por de fallar una pregunta, o fins i tot de sentir que fas el ridícul, i a vegades la falta de concentració.

Quan va començar la teva participació?

Vaig debutar al concurs el dia 9 d’octubre, i de moment a dia d’avui continuo concursant. Cada dia hi ha 5 concursants, dels quals un queda eliminat i la resta competeixen per guanyar 1000 euros i accedir al minut final, on hi ha un pot que es pot aconseguir responent correctament 5 preguntes (alguna molt difícil) en un minut de temps.

Quin ha sigut el pitjor moment del concurs, si n’hi ha hagut algun? I el millor?

El pitjor moment potser un dia que no em trobava gaire bé, però allà has de fer bona cara i que no es noti gaire. I l’altre moment és quan queda eliminat algun concursant que et cau bé. Fa llàstima, perquè en general es crea molt bon ambient entre concursants, i sempre sap greu quan algú ha de marxar. Pel que fa a les proves del concurs, la que menys m’ha agradat és la tercera fase, en què cada concursant ha de passar les preguntes a un rival, i quedes molt a l’expectativa de si algú te’n passarà per poder sumar punts.

Des de Lloret Gaceta esperem que guanyis amb aquesta experiència, molts records, anècdotes, coneixement i perquè no… també calers; et desitgem molta sort mestre!

5 Comentaris

  1. L’últim dia he notat un error dels guionistes, com el Vallès no ho ha res, es duna poesia de Joan Oliver i van donar per bona que era de Josep Carner

  2. Calusso, estic molt enganxada al programa i m’he perdut. Per un dia que no et puc veure i m’has desaparescut. Et mereixies el pot!!! Em sap molt greu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button