EsportsNotícies

Arriba el 7è Corriols de l’Àvia amb una arribada inèdita travessant l’Interior d’una atracció del Water World

La Penya Ciclista de Lloret de Mar es va crear fa anys, sota el nom de Club Ciclista Lloret; l’any 2015, un grup d’amics amants de la bicicleta es van organitzar per “refundar” la penya posant-li el nom del club i impulsar les sortides i curses pels amants d’aquest esport. Des del primer moment han comptat amb un bon nombre de socis, i des de la seva fundació no han parat de fer propostes molt atractives per fer participar als amants de les dues rodes. Prova d’això és la cursa “Corriols de l’Àvia”, de la qual aquest mes de novembre celebraran l’edició del 2023 dintre del programa de Festa Major.

En Jordi Figueras és el president de la Penya Ciclista de Lloret de Mar, tot i que va néixer a Palamós, resideix al nostre poble des del 2013 i se sent lloretenc. En Jordi ens confessa que d’ençà que pertany a la penya ciclista de Lloret ha fet grans amistats i està molt agraït a la gent de la població.

Lloret Gaceta ha parlat amb Jordi Figueras Guirado, president de la Penya Ciclista de Lloret de Mar per tenir més detalls de la cursa que se celebrarà el proper 19 de novembre, enguany la 7ª edició.

-Perquè es diu Corriols de l’Àvia?

El nom original era “Corriols de l’Avi” en honor a l’avi d’un dels socis fundadors. Un tema importat respecte d’on ve el nom de corriols de l’avi és, el de voler recuperar els camins i corriols per on passava l’avi d’un dels fundadors. Després, l’avi va morir i l’àvia ens va dir “que ara seria ella la que seguiria amb nosaltres”, d’aquí el canvi de nom d’aquesta cursa a l’any 2021.

-Teniu previsió de quantes persones participaran en la cursa?

Tenim una cursa però amb possibilitat de dues distàncies: aproximadament a la llarga uns 420 participants, i a la curta uns 80.

-Enguany presenteu una novetat espectacular, en què consisteix?

Destacar sobretot la sortida que serà cronometrada i se’n pujarà per dins del WATERWORLD i l’arribada final serà per dins del mateix WATERWORLD, però els farem arribar a meta per dins d’un tobogan (muntanya russa blanca/Rafting River) ja prèviament preparat i condicionat (és inèdit). A part de que comptarem amb corriols nous, oberts exclusivament per aquest dia.

Interior Rafting River

-Quin és el preu de la inscripció?

Són 18 €. (No federats: 23 €) Només tenim una cursa, la diferència són els recorreguts: les distàncies i desnivell (més dificultat) el preu és el mateix per un recorregut o l’altre. Les inscripcions estan obertes fins el dia 12 de novembre. Encara els interessats poden inscriure’s al següent enllaç.

-Quins són els premis que atorgueu?

Tindran una copa els guanyadors de cada categoria, més una bossa amb productes FINISHER (empresa de productes per esportistes).

___________

CORRIOLS DE L’ÀVIA: El recorregut llarg de la cursa és de 35 quilòmetres amb un desnivell de 1100 metres, i el recorregut curt és de 26 quilòmetres amb un desnivell de 800 metres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button