ActivitatsNotícies

Bona Diada: Arriba a Lloret un Sant Jordi amb activitats repartides a diferents zones del municipi

La tradicional festivitat de Sant Jordi arriba a Lloret de Mar amb una àmplia oferta d’activitats repartides pels diferents barris del municipi.

Lloret de Mar, Passeig Verdaguer

Amb una cinquantena de parades, la fira de Sant Jordi al Passeig Verdaguer es presenta com el punt neuràlgic de la celebració. Des de les 9 del matí fins a les 8 de la tarda, els visitants podran gaudir de roses de tots els tipus, així com de literatura en forma de llibres, contes i còmics, juntament amb altres regals per a aquesta ocasió tan especial a Catalunya. A més, la fira del llibre acollirà diversos escriptors locals que signaran les seves últimes obres, fent d’aquest esdeveniment una oportunitat per connectar amb la comunitat literària de la zona.

Fenals, Plaça Esteve Fabregas

A Fenals, la jornada de Sant Jordi començarà a les 8 del matí amb la venda de roses i la signatura de llibres per part d’autors locals a la Plaça Esteve Fabregas. L’ambient festiu i cultural unirà la comunitat en la celebració d’aquesta tradició fins a les 14:00 hores, també amb un intercanvi de llibres organitzat per l’Associació de Veïns i Veïnes de Fenals i Santa Clotilde.

Lloret de Dalt

A Lloret de Dalt, els veïns també han organitzat una jornada especial de Sant Jordi amb l’inici del projecte ‘Llibres Vius’. Aquesta iniciativa, promoguda per l’Associació de Veïns i Veïnes de Lloret de Dalt, busca fomentar la lectura i el consum responsable mitjançant una xarxa de punts d’intercanvi de llibres. El projecte s’inaugurarà a les 11 del matí a la zona verda del transformador, oferint als veïns la possibilitat d’intercanviar llibres i gaudir de coca i vi dolç en una parada especial.

Lloret de Mar, Plaça de la Vila

Per la seva banda, l’Oficina de Català de Lloret ha preparat un espectacle de màgia gratuït a la Plaça de la Vila de Lloret de Mar. L’espectacle, a càrrec del mag Eduard Juanola, serà el protagonista d’una tarda plena de màgia i literatura, amb lectures de poemes emblemàtics del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, en commemoració del seu centenari. Tot a partir de les 19h.

Idees extres

Dimecres 24 d’abril

Aquesta programació especial per Sant Jordi demostra el ric teixit cultural de Lloret de Mar i Fenals, subratllant el compromís continuat amb la promoció de la literatura i les arts entre residents i visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button