EducacióNotícies

Arriba a Lloret la ‘Supernit a la Biblioteca’, una activitat única i d’aventures interactives amb ‘els Beta’ de 3Cat

Aquest divendres 31 de maig a les 19:00 h, se celebrarà la quarta edició de la Supernit a les Biblioteques, una iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, que té com a objectiu fomentar la lectura entre el públic infantil. L’esdeveniment tindrà lloc a gairebé 200 biblioteques d’arreu del territori, incloent-hi Lloret de Mar, i també s’ha obert a la comunitat catalana a l’exterior.

Els protagonistes de la nit seran ‘Els Beta’, que, juntament amb els nens i nenes participants, s’enfrontaran a un temible virus que amenaça els llibres i les històries. Aquesta aventura combinarà enginy, il·lusió, música i ball per salvar la literatura. L’activitat està dirigida a infants de 6 a 14 anys, que han de venir acompanyats per un adult. La durada aproximada serà de 60 minuts i és completament gratuïta, però les places són limitades segons la capacitat de cada biblioteca.

Després de l’èxit de l’any passat amb el Titó i els Fa la la, aquest any la Lola, la Kai, el Grau i el Jan dels Beta lideraran aquesta emocionant activitat. Per participar, cal inscriure’s prèviament a través del formulari en línia: Inscriu-te aquí o directament a la biblioteca.

La Supernit és una oportunitat única per despertar el gust per la lectura entre els més joves i per conèixer millor l’oferta i els serveis de les biblioteques públiques de Catalunya. No us perdeu aquesta nit màgica plena d’aventures i diversió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button