La GentNotícies

Arrenca a Lloret de Mar el campus d’emprenedoria social de la Fundació Princesa de Girona 

Per segon any, el municipi selvatà acull el campus de la Fundació Princesa de Girona on hi participen 50 joves de tot Espanya que tenen el propòsit d’impulsar projectes amb impacte social

En els propers quatre dies, els assistents participaran en tallers i conferències on se’ls oferiran eines per impulsar les seves habilitats de lideratge i els seus projectes socials. Aquesta iniciativa forma part del programa «Generació propòsit».

«Debat sobre reptes globals i geopolítica» moderat per l’adjunt a la presidència i director de Relacions Institucionals del Grup Godó, Ramon Rovira i amb la participació del director adjunt de La Vanguardia, Miquel Molina; el director de El País Catalunya, Miquel Noguer; la redactora en cap de El País a Barcelona, Ana Pantaleoni; i amb les intervencions de Luis de Vega (El País) des d’Israel i Anna Buj (La Vanguardia) des de Roma. 

Girona, 9 de novembre – Lloret de Mar acull des d’avui i fins diumenge el campus presencial de «Generació propòsit», un programa que promou la Fundació Princesa de Girona amb l’objectiu de formar a joves que volen generar un impacte social en els àmbits de la salut i qualitat de vida; sostenibilitat i medi ambient; igualtat d’oportunitats; educació; tech for good i cultura.

50 joves de tot Espanya han estat seleccionats per participar en aquest campus que inclou tallers per entrenar habilitats de lideratge i gestionar expectatives en un entorn BANI; activitats esportives; conferències a càrrec d’emprenedors socials o un debat sobre reptes globals i geopolítica on participaran periodistes de La Vanguardia i El País, entre altres activitats. 

Els participants

Els 50 joves que participen al campus tenen entre 21 i 30 anys i procedeixen de 10 comunitats autònomes: Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, Castella i Lleó, Madrid, Andalusia, Aragó, Extremadura, Navarra i Illes Balears. Pel que fa a la seva formació acadèmica, el 27% dels assistents han cursat estudis de l’àmbit tecnològic; un 23% ciències socials; un 16% estudis relacionats amb l’àmbit econòmic; un 12% ciències; un 8% educació mentre que el 14% restant ha cursat altres estudis. 

Els assistents han estat seleccionats entre les més de 100 persones que han participat en la segona edició del programa «Generació propòsit» que va començar el mes de maig amb una formació online de 40 hores.

«Generació propòsit», es dirigeix a joves de 20 a 30 anys amb potencial de lideratge social. El programa ofereix desenvolupament competencial, mentoria grupal, networking i l’oportunitat d’impulsar idees perquè es converteixin en projectes reals capaços de millorar el món gràcies a l’acompanyament de l’ecosistema de la Fundació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button