CulturaNotícies

Aquesta nit, tots amb el Castell de Montsoriu a la “Batalla Monumental” de TV3

“La Ruta dels Cabrera”  a través de la qual es mostren els atractius turístics i culturals del Vescomtat de Cabrera a la comarca de La Selva, així com les rutes religioses i militars, equipaments, recreacions i les propostes dels municipis que en formen part, entre els quals hi ha Lloret, que amb a parròquia de Sant Romà, l’ermita de Santa Cristina i el castell de Sant Joan, son el patrimoni que Lloret de Mar aporta al nou centre d’interpretació del Vescomptat de Cabrera.

Un projecte d’àmbit comarcal, que ha entrat en funcionament al Castell de Montsoriu, a Arbúcies. L’objectiu és donar a conèixer “el patrimoni i el llegat en comú” que tenen Lloret i els municipis veïns.

És aquest darrer, el Castell de Montsoriu-monument històric i veí de Lloret convivint a la mateixa comarca i compartint la Ruta dels Cabrera- el protagonista d’aquesta nota i desde Lloret hem de donar suport aquesta nit de dijous 17 de febrer, perquè sigui el guanyador al programa de TV3 “Batalla Monumental” 

L’última batalla enfrontarà el castell de Montsoriu, el recinte emmurallat de Montblanc, el Palau de la Música Catalana, la Cartoixa d’Escaladei i el Poble Vell de Corbera d’Ebre.

El públic des de casa, tindrà l’última paraula a l’hora de triar el monument favorit mitjançant l’aplicació de TV3 i de la web del programa a 👉🏻tv3.cat/batalla durant l’emissió del programa en rigurós directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button