El PobleNotícies

Aprovada a quatre dies de les eleccions, la concertació d’un préstec de 6,6M€ per finançar la construcció de la nova residència de la Gent Gran a Lloret

Queda aprovada la concertació d’un préstec bancari per finançar la construcció de la nova residència de la Gent Gran i Centre d’Atenció Diürna.

Avui, dia 24 de maig, s’ha dut a terme un ple d’urgencia a l’Ajuntament de Lloret de Mar on s’ha aprovat la concertació d’un préstec bancari per part de CaixaBank, amb motiu del finançament de la construcció d’una residència de la Gent Gran i Centre d’Atenció Diürna, la qual es trobarà ubicada en el parc de Can Buch.

Aquest préstec consisteix en l’operació d’un import de 6,6 milions d’euros i té un termini de vint anys per a la seva amortització, incloent-hi un període de dos anys de carència de capital i interessos. En addició, la Generalitat de Catalunya ha facilitat un fons europeu Next Generation entorn de l’import de 6,5 milions d’euros, el qual sumarà en el pressupost per a l’execució de l’obra d’aquest nou centre per donar resposta a les necessitats de la gent gran.

En mig del ple hi ha hagut certes discrepàncies per part dels representants de Ciutadans i de Lloret En Comú Podem, amb motiu que s’aprovi aquest préstec a quatre dies de les eleccions municipals. La principal resposta que han rebut és que aquest procediment va tenir inici el 17 de març de 2023 i que de cap de les maneres hi havia la possibilitat de quadrar-ho perquè la proposta s’aprovés a quatre dies de les eleccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button