EducacióNotícies

Aprèn català d’una manera dinàmica, amb l’acció: LES PARELLES LINGÜÍSTIQUES, com han fet en Jaume i en Mohamed

El projecte ‘Parelles lingüístiques’ neix amb la voluntat d’impulsar l’ús social del català, facilitar als participants l’accés a la cultura, generar vincles entre persones de procedències diverses i reforçar el sentiment de pertinença col·lectiva a través de la llengua. Amb la participació de l’Oficina de Català de Lloret de Mar.


Com funciona?

Des de l’Oficina de Català de Lloret de Mar ens ho expliquen: T’assignarem una persona amb la mateixa disponibilitat horària que tu perquè feu conversa en català una hora a la setmana durant deu setmanes. Si estàs aprenent a parlar el català, adquiriràs fluïdesa en l’expressió oral. Si parles català habitualment, estaràs ajudant una persona que vol millorar el seu nivell de la llengua. Tant en un cas com en l’altre, tindràs l’ocasió de conèixer una persona probablement amb unes formes de viure i veure el món diferents de les teves, la qual cosa sempre és enriquidora. Sona bé, no?

Si vols participar en el Voluntariat per la Llengua com en Jaume i en Mohamed, pots apuntar-t’hi a través del web HTTPSs://www.vxl.cat/ o posant-te en contacte amb: al 972361834, al carrer Felicià Serra i Mont, 15, o a vxl.lloret@cpnl.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button