Carla PitarchColumnesNotícies

Aprèn a menjar amb 10 sessions nutricionals + una classe gratuïta d’entrenador personal

Portes anys fent dieta? La de la pinya, la de la zona, labaixa en hidrats de carbó, la cetogènica, la Atkins, la Dukan… Les coneixes totes. La segueixes uns mesos, perds pes però ràpid el tornes a guanyar. I jo et pregunto, si duus tota la vida fent dietes… senyal que la dieta no està funcionant, oi? 

Et vull explicar una cosa que et permetrà entendre perquè perds pes amb una dieta i el recuperes o, fins i tot, en puges una mica més: Per perdre pes no existeixen miracles. L’únic secret per perdre pes i no tornar-lo a guanyar és entendre el funcionament del nostre cos. Aprendre a menjar.

Un pes adequat és un signe de salut, i aquest pes es veu influenciat per allò que mengem però també per altres factors que, tot sovint, ens passen per alt: el moviment, el descans nocturn, el benestar emocional, la salut hormonal…

Per això he dissenyat un programa de 10 sessions on junts aprendrem què és allò que necessita el cos humà per mantenir-se en un estat òptim de salut. Veuràs com, al llarg dels 5 mesos que dura aproximadament el programa, els teus nivells d’energia aniran augmentant i el pes s’anirà regulant mentre adoptes un estil de vida més saludable.

I, com que vull animar-te a començar ja amb aquest nou estil de vida, si inicies el programa durant aquest mes de juny t’incloc de manera gratuïta una sessió amb entrenador personal! Visitan’s o contacta amb el nostre centre al Carrer dels Horts num 1, 2n 1ª, al teléfon 972 37 07 11 o al mail: info@carlapitarch.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button