NotíciesPolítica

Aparcaments dissuasoris amb autobusos llançadera. Una realitat a Lloret?

El Grup Municipal de Ciutadans – Partit de la Ciutadania (Cs) a l’Ajuntament de Lloret de Mar formula la següent MOCIÓ, PER A LA CREACIÓ D‘APARCAMENTS DISSUASORIS A LLORET DE MAR, per a ser debatuda en el pròxim Ple Municipal el proper 27 de setembre 2021, a les 18:00, de manera presencial, deixant enrere, després de mesos, els plens telemàtics.

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:

 Fidels al programa electoral amb el qual Cs Lloret va concórrer a les passades eleccions municipals de 2019, el Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lloret de Mar continua presentant propostes per a aconseguir solucions als problemes de mobilitat que pateixen els veïns.

La construcció d’aparcaments públics és una necessitat que fa temps reclama aquest grup municipal.  Aquest estiu s’ha vist de nou que el municipi necessita de més places d’aparcament de manera imminent.  Cada temporada estival es produeixen problemes circulatoris al poble, i aquest últim estiu ha estat un autèntic caos.

Els visitants han aparcat en llocs inversemblants davant la falta d’aparcament, dificultant la mobilitat a molts dels carrers i creant problemes a molts veïns.


Amb la construcció d’aparcaments dissuasoris en les vies d’accés a Lloret, s’aconseguiria disminuir notablement el trànsit rodat al centre de la ciutat, implicant una disminució de soroll i de la contaminació;  i significaria una millora de la mobilitat dels lloretencs, lloretenques i de tots els visitants.  Creuen indispensable que aquests aparcaments estiguin connectats amb el centre de la vila i amb diferents punts d’interès amb autobusos llançadera i amb el transport urbà, amb això es incentivaria l’ús d’aquests aparcaments.

Aquests espais destinats a aparcament dissuasori també podrien puntualment complir altres funcions (al tractar-se d’un gran espai diàfan condicionat) com a espai multiusos, tractant-se així d’un espai versàtil, dinàmic i multifuncional en cas de ser necessari.

Per tot això, i en atenció d’aquestes consideracions, el Grup Municipal de Ciutadans proposa a ple de l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’adopció dels següents:

ACORD ÚNIC.- Es insti els òrgans competents de l’Ajuntament de Lloret de Mar l’estudi i creació d’aparcaments dissuasoris a les entrades del municipi de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button