La GentNotícies

Andreu Buenafuente & Jou Ramírez

Connexió Buenafuente & Lloret de Mar; una xerrada molt amena i divertida entre l’Andreu i el dissenyador i creador lloretenc Jou Ramírez al nou programa de 3CAT: Vosaltres Mateixos emès aquest dimarts.

Recupera l’entrevista d’en Jou al programa

Programa emès a 3CAT

Per veure el programa complet fes click aquí.

Jou Ramírez i Burgada, reconegut dibuixant i il·lustrador lloretenc, serà un del convidats especials al programa “Vosaltres Mateixos” a 3CAT. Amb una llarga trajectòria com a dibuixant artesà cultural divulgatiu, Jou ha deixat la seva empremta en projectes com les Cartes Catalanes, el Joc de l’Oca Catalana i altres creacions artístiques i culturals.

Nascut el 16 de desembre de 1958, Jou va fer la transició de Dissenyador Gràfic a mestre de dibuix còmic, oferint classes tant individuals com per grups. Les seves obres, com les Cartes Catalanes, el Dòmino de l’estelada i el Calendari de dites, mostren la seva dedicació a la cultura catalana. Podeu veure els seus productes al seu portal aquí.

Després de guanyar el Primer Premi Nacional d’il·lustració “Jules Verne” el 2006, Jou va ampliar la seva creativitat amb la il·lustració de contes infantils i còmic històric. El seu últim projecte, “El Comte Despertaferro, el primer capità dels almogàvers”, revela la seva passió per la narrativa històrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button