EducacióNotícies

Alumnes de l’Institut Roca Grossa colze a colze amb estudiants de Massachusetts per un projecte comú

El passat dimecres 25 de gener va començar la hackató de tecnologia que va organitzar la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en què van participar alumnes de l’itinerari tecnològic de 4t de la ESO i 1r de batxillerat de l’Institut Roca Grossa de Lloret de Mar.

Els alumnes van ser Youssef Dardour, Claudia Pérez, Himanshu Mansukhani, Roger González, Nil Temprano, Fatoumata Nyakateh Tunkara, Irene Calatrava, Joan Pérez i Ankor López,i van estar acompanyats dels professors Oriol Amargant, Xavier Huix i Sergi Liz. Aquesta activitat va tenir una durada de 3 dies on el passat Divendres 27 de gener es van presentar els resultats.

Aquest acte (Hackató) és un esdeveniment on es troben durant un període curt de temps diversos professionals, generalment desenvolupadors i enginyers informàtics, per a col·laborar en la creació d’un projecte comú. L’esdeveniment en el qual van prendre part els lloretencs, estava organitzat per la fundació CIC i el MIT.

Els alumnes, procedents d’onze instituts de Catalunya, es van distribuir de forma heterogènia i, amb l’ajut dels mentors del  Massachusetts Institute of Technology, van dissenyar i desenvolupar diversos projectes tecnològics. Per veure totes les fotos i vídeos de l’acte fes click 👉🏻aquí.

La iniciativa va ser un èxit total i, com a cirereta del pastís, l’organització de l’esdeveniment va felicitar efusivament els representants de Lloret pels projectes que van dur a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button