El PobleNotícies

Alberto Chicote visita Lloret per entrevistar al lloretenc Albert Vinyals

Ahir dimarts 30 d’agost, ha estat visitant Lloret per motius laborals, el conegut xef Alberto Chicote. Ha estat al nostre poble per entrevistar al lloretenc Albert Vinyals (doctor en psicologia del consumidor) per un dels capítols del programa del mediàtic cuiner a La Sexta “¿Te Lo Vas a Comer?”. l’Albert tot i que viu i treballa a Barcelona actualment, va aprofitar que encara està de vacances a la Vila per fer l’entrevista a Lloret de Mar.

L’Albert Vinyals va parlar també com a Social Media Strategist de l’agència Inmedia, ja que gestiona també les xarxes socials d’aquesta empresa. Aquest capítol de “¿Te Lo Vas a Comer?” sortirà en antena (canal La Sexta) a finals del 2022, principis del 2023 i parlarà sobre el valor i el pes que tenen les ressenyes dels restaurants a les plataformas digitals de contingut de viatges com TripAdvisor i xarxes socials, alhora de triar per part dels usuaris entre d’altres temes gastronòmics.

“¿Te Lo Vas a Comer?” és un programa de reportatges de recerca i denúncia presentat per Alberto Chicote, en què el cuiner destapa fraus alimentaris. Gaudeix dels programes en línia i dels millors moments i imatges de les investigacions dirigides per Chicote a la seva plataforma, clickant 👉🏻aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button