NotíciesPolítica

Albert Ferrandez i Jenni Pérez (ERC) aconsegueixen nous carrecs extres (no remunerats).

Albert Ferrández, regidor i portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Lloret de Mar, ha estat nomenat el nou responsable de Política Municipal a la Federació Comarcal d’ERC a la Selva. Aquesta decisió va ser presa recentment com a part dels canvis en l’organització del partit a la comarca.

La seva responsabilitat principal serà fer un seguiment de les seccions locals d’ERC i supervisar les accions tant de govern com d’oposició. Ferrández assegurarà que les polítiques a nivell local estiguin alineades amb la visió i els valors d’ERC.

En declaracions, Ferrández va destacar que la seva feina implicarà coordinar la visió del partit amb les polítiques que es desenvolupin en cada municipi de la comarca de la Selva. Aquest canvi reflecteix la recent centrada atenció de les federacions comarcals d’ERC en l’àmbit local.

La Federació Comarcal d’ERC a la Selva està liderada per Josep Calataiud i Emma Puigví. Calataiud, actual director de Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Girona, exerceix com a president, mentre que Puigví, regidora de Sant Hilari Sacalm, és la secretària general.

Aquesta nova organització busca apropament i coordinació amb les seccions locals i grups municipals, reafirmant el compromís d’ERC amb la participació ciutadana i la implementació de polítiques republicanes als diferents municipis de la comarca de la Selva.

Per altre banda L’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua, ha escollit a Jennifer Pérez com a nova presidenta. La decisió va ser presa durant una assemblea extraordinària de socis i sòcies celebrada el passat 14 de novembre a la seu institucional del Consell Comarcal de la Selva.

La transparència i la participació van caracteritzar aquesta assemblea, on es van presentar diverses candidatures abans de procedir a l’elecció dels membres de la nova junta directiva. Jennifer Pérez, actual consellera de Turisme, va expressar des del principi la seva voluntat de liderar l’Associació i va destacar la importància de reunir representants tant del sector públic com del privat, assegurant una presència equitativa de totes les zones de la Selva: Montseny-Guilleries, Costa Brava, plana selvatana i Ter – Brugent.

Després d’una votació democràtica, Jennifer Pérez va ser proclamada nova presidenta de l’Associació de Turisme La Selva. En el seu discurs d’acceptació, Pérez va encoratjar tots els assistents a treballar colze a colze per consolidar La Selva com una marca turística distintiva i de qualitat.

La nova junta per al període 2023-2027 està integrada per professionals amb una àmplia representació sectorial i geogràfica. Jennifer Pérez, a més de presidenta, liderarà aquest grup de treball, que té com a objectiu reforçar la presència i l’atractiu turístic de La Selva, assegurant una gestió equitativa i representativa de tots els actors involucrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button