NotíciesPolítica

Agilitzar les subvencions als clubs, renovar el tartà de les pistes d’atletisme i un ‘pump track’ per a bicis, prioritats de Tots per Lloret en l’àmbit esportiu

El programa d’esports i lleure de Tots per Lloret aborda molts i diversos aspectes sobre aquestes activitats que contemplen, des de la seva dinamització fins a aspectes de seguretat, passant per la gestió dels ajuts i subvencions que reben les entitats esportives del municipi.

Entre les propostes més prioritàries que es portaran a terme, destaquen la renovació del tartà a les pistes d’atletisme, la Via Ferrada al Camí de Ronda de Lloret-Fenals i un ‘pump track’ per a bicicletes. Aquesta darrera proposta es tracta d’un circuit fer-hi voltes sense pedalar, mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos. També la millora del Bike Park de la zona del Rieral, habilitant un gran espai com a centre de dinamització ciclista.

Un altre dels punts destacats del programa és el d’escurçar el termini dels pagaments de les subvencions als clubs esportius de Lloret, tant de les subvencions que depenen directament de l’ajuntament com d’aquelles que les entitats tramiten a altres administracions. Així, volen potenciar el servei d’ajudar clubs i entitats esportives per fer tràmits i gestions que millorin la gestió de subvencions, assegurances, fitxes, revisions mèdiques, etc. També volen augmentar el nombre de beques esportives, perquè tots els joves de Lloret puguin tenir accés a la pràctica de l’esport que desitgin.

A banda d’aquestes propostes prioritàries, el programa de Tots per Lloret també contempla la creació del Centre d’Esports Nàutics Municipal a la platja de Lloret, per fomentar la pràctica del rem, kayak, paddle surf, natació en aigües obertes i altres esports aquàtics. També volen crear la figura del dinamitzador dels espais esportius municipals oberts (pista Johan Cryuff, skate parc, pistes poliesportives, etc.) per optimitzar aquests espais.

Igualment, des del projecte polític encapçalat per l’alcalde, Albert Robert, volen impulsar la instal·lació d’un rocòdrom a la zona exterior de la piscina municipal, l’eliminació del mur perimetral del camp de futbol municipal i l’habilitació de zones al passeig marítim perquè els clubs de rem les facin servir com a magatzem i vestidor.

Robert manifesta que “Posarem al dia les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports amb nous vestidors. Renovarem la lluminària dels dos camps de futbol i de les pistes d’atletisme, per augmentar la seva potència lumínica i millorar l’eficiència energètica, i polirem i pintarem el parquet del Pavelló del Molí. Finalment, crearem la fira de clubs i entitats esportives perquè donin a conèixer les diferents disciplines i modalitats esportives que es poden practicar a Lloret de Mar i instal·larem aparca-bicis i aparca-patinets a totes les instal·lacions esportives municipals”.

Ben aviat, el programa complet de Tots per Lloret, durant les pròximes setmanes, Tots per Lloret anirà informant de noves propostes i iniciatives que quedaran plasmades en el programa electoral que presentarà a finals d’aquest mes d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button