NotíciesPolítica

Adrià Lamelas proposa més efectius, material i suport logístic per a la Policia Local de Lloret de Mar

El candidat a l’alcaldia de Lloret de Mar pel PSC, Adrià Lamelas, s’ha compromès, en les últimes hores, a dotar el cos de la Policia Local de Lloret de Mar d’agents interins durant la temporada d’estiu.

Des del projecte de Lamelas s’assegura que Lloret no pot seguir oferint la imatge d’inseguretat que ha ofert aquest estiu amb les reiterades punxades en diversos locals d’oci nocturn o les recents agressions per arma blanca al casc antic.

La nostra policia és un referent a Catalunya i cal dotar-la de tot allò que necessiti per garantir la seva pròpia seguretat i la de la ciutadania”, ha explicat Lamelas. En aquest sentit, el candidat socialista ha desvetllat que, quan assumeixi l’alcaldia de Lloret de Mar, reforçarà el cos amb agents interins durant la temporada d’estiu, proporcionarà càmeres corporals i unipersonals als agents i dotarà de més presència de patrulles ciutadanes a tots els barris del municipi.

La nostra policia ha de poder treballar tranquil·la i amb garanties. Ha de poder enregistrar totes les seves actuacions i ha de poder tenir els efectius necessaris per garantir la seguretat de tots els nostres veïns durant els mesos on la població de Lloret es triplica”, ha explicat Lamelas

Sobre la incorporació d’agents interins, Lamelas ha explicat que és una figura amb la que ja treballen altres municipis i que permet la incorporació de policies ambcapacitat per donar suport als agents de Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button