NotíciesPolítica

Adrià Lamelas amb el seu equip omplen el Teatre de Lloret en la presentació oficial de la candidatura del PSC

El candidat a l’alcaldia pel Partit Socialista de Lloret ha presentat el programa i l’equip amb què espera assolir l’alcaldia de Lloret el proper 28 de maig.

Adrià Lamelas va omplir ahir dijous al vespre el Teatre de Lloret en un acte que va servir per presentar, de manera oficial, els membres que conformen la seva candidatura. Durant l’acte, el candidat va assegurar que la seva llista és una llista plural, transversal i amb experiència en diferents àmbits.

“Tenim clars els objectius que volem assolir durant els propers quatre anys, però també tenim clar que no els podrem assolir tots de cop, que haurem de treballar per prioritats i les nostres prioritats són les mateixes que les vostres: la neteja i el manteniment, la seguretat, el coixí social, les persones grans, el turisme, l’economia, el comerç, el medi ambient, l’urbanisme, l’esport, la salut, l’educació i la cultura” va assegurar Lamelas durant el seu discurs.

El Partit Socialista de Lloret ha formulat sobre aquests grans eixos totes les seves propostes i les ha ordenat per prioritats. A curt termini es licitarà el nou concurs de neteja municipal, es dotarà de més efectius el cos de la policia local, i es crearà la figura de l’agent interí, per reforçar la seguretat de la temporada turística. Durant l’acte, Lamelas també va assegurar que “els veïns i veïnes que hagin d’anar a l’hospital de Blanes amb autobús ho podran fer de forma gratuïta perquè la salut és un dret fonamental que cal garantir i facilitar. També a nivell municipal”.

Després de formular el discurs, Lamelas va procedir a presentar, un per un, els integrants de la seva candidatura: Isabel Bernal, Carlos Costa, Míriam Rodríguez, Alejandro Pérez, Cristina Aymerich, Joan Escalona, Vereda López, Fermín Sánchez, Hermant Kumar, Míriam Clua, Carolina Barrionuevo, Alfredo Villanueva, Noelia Lorente, Jaime Serrano, Carlos Vacas, Pepa Cuesta, Ali Saho, Natalia Quílez i, tancant la llista, l’excandidat Antonio Lorente i l’exalcalde Josep Sala.

Amb aquesta candidatura, el PSC de Lloret de Mar pretén continuar treballant pel benestar i el desenvolupament de la ciutat, i consolidar-se com una de les forces polítiques més importants de la localitat. Durant la presentació, Lamelas també va voler destacar la seva aposta per “un Lloret més just i igualitari, on tothom tingui les mateixes oportunitats i on es treballi pel benestar de tothom, especialment, de la gent gran.

Volem aprofitar per desitjar molta sort a tots els partits perquè, al cap i a la fi, tots volem el millor pel nostre municipi, però el que desitgem per a nosaltres no és sort. És el vostre vot perquè només amb vosaltres aconseguirem el Lloret que ens mereixem”, va sentenciar Lamelas mentre mirava a l’auditori del Teatre de Lloret.

One Comment

  1. VOTA PSOETA.

    El partido que nos metió en arresto domiciliario ilegal y que nos tiene a la puerta de HayUntamiento a la intemperie y que pide cita previa, que dan a 5 meses vista.

    Eso es LAPZOE que ha hundido España, la de Tito Berni y la marioneta de Soros.

    Que te vote TXAPOTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button