NotíciesSalut

Actualització casos covid de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 102 persones, 15 més que el dijous 23 de desembre. Actualment hi ha 53 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 38 a l’Hospital de Blanes, xifra que també contempla els pacients en règim d’hospitalització sociosanitària, 10 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i 1 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (23/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 17 ingressos, 8 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 2 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (23/12), s’han comptabilitzat 15 nous ingressos i s’han registrat 8 altes i 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte a l’últim recompte (23/12), s’han comptabilitzat 2 nous casos i 1 defunció.

I a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, respecte a l’últim recompte (23/12), no s’ha comptabilitzat cap nou cas.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.665 punts i l’RT és de l’1,19. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 1.227 punts i l’RT és de l’1,04. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 1.672 punts i l’RT és de l’1,23.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 23 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

És molt important que en aquests moments es continuïn mantenint les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button