G-TVNotícies

Acomiadem el mes amb un reportatge del nostre reporter més canalla, “Rony i la Feria de Abril a Lloret de Mar”

Feria de Abril al Roger de Flor

La Feria de Abril, aquesta festivitat tan arrelada a les tradicions andaluses, ha trobat al llarg del temps un ressò sonor a Lloret de Mar. Durant el mes que estem a punt de concloure, més de 10 festes temàtiques han omplert de color, música i alegria hotels, restaurants i barris de la vila, evidenciant el profund entusiasme amb què Catalunya abraça les costums del sud.

Visitem una d’aquestes festes que es va celebrar el passat cap de setmana a l’Hotel Roger de Flor, on el nostre reporter més canalla, El Rony, va capturar l’essència d’aquesta tradició. Vestits de piquets, flors i acompanyats de guitarres i palmes, van ser protagonistes oferint a propis i visitants un tros d’Andalusia al cor de Catalunya.

Aquest esdeveniment no només és una mostra de la diversitat cultural d’Espanya, sinó també una oportunitat per gaudir i compartir la riquesa de les tradicions andaluses mentre es brinda amb una copa i es gaudeix de la bona música. En definitiva, Lloret de Mar ha demostrat una vegada més que la primavera no només porta flors, sinó també festes plenes de vida i color.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button