Notícies

L’empresa lloretenca Acerko Telecom y José Luis Blanco presenten la 5a edició de la ‘Megalítica’ a Tossa

En un escenari incomparable com Tossa de Mar, Acerko Telecom, Jose Luis Blanco i Fernando, presidents de La Sansi i Club Fondistes Tossa, respectivament, acompanyat del regidor d’esports Joan Antoni Hervias i l’alcalde de Tossa de Mar Martí Pujals, han presentat la cinquena edició de la Megalítica Trail Run. L’esdeveniment també va comptar amb la presència dels representants dels principals patrocinadors, Tatiana Zamnius d’Acerko i Oscar Tadeo de Fets Pols.

La cursa tindrà lloc diumenge vinent a les 09:00 hores i serà organitzada per La Sansi i el Club Fondistes Tossa, amb el suport de l’Ajuntament de Tossa de Mar, la Diputació de Girona i el Consell Esportiu de La Selva.

Els participants tindran tres opcions de distància a triar: 5 quilòmetres, 10 quilòmetres i 21 quilòmetres. A només 6 dies de l’esdeveniment, ja s’han inscrit prop de 550 persones, i s’espera arribar al límit de 600 participants procedents de 18 països diferents.

Durant l’espectacular recorregut, es disposaran diversos punts d’avituallament amb begudes i aliments sòlids, a més dels situats a la sortida i la meta, perquè els corredors puguin recuperar forces. Els participants també podran gaudir de serveis com armaris per a guardarroba, dutxes, massatgistes, bossa del corredor, samarreta Luanvi i medalla.

L’alcalde Martí Pujals ha destacat la notable quantitat d’inscripcions i els bells paisatges pels quals transitaran tant els participants com els aficionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button