NotíciesSuccessos

Aparatós accident de trànsit a Lloret de Mar: Un cotxe bolcat mobilitza a 16 efectius

A les 17:52 h d’aquest divendres 28 de juny, un vehicle ha bolcat a la GI-682 (Av. Vila de Blanes), a l’alçada del número 230 (davant del supermercat DIA de Fenals), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’accident s’ha produït arran d’una maniobra evasiva per part del conductor del vehicle (un jove turista amb un cotxe de lloguer), que ha fet després de veure com frenava correctament un altre vehicle davant d’ell a un semàfor al posar-se en vermell, segons relaten els testimonis presents al lloc dels fets.

Els ocupants del vehicle han pogut sortir-ne pels seus propis mitjans, afortunadament sense necessitar assistència per a l’extracció i sense ferides greus. En resposta a l’incident, s’han desplaçat immediatament tres dotacions de bombers, la policia local i els serveis d’emergències mèdiques (SEM). L’accident va causar molta expectació entre residents i turistes que estaven a la zona, a causa de l’espectacularitat del mateix.

Les autoritats han començat les investigacions per determinar les causes exactes de l’accident, mentre que els serveis d’emergència han treballat per restablir la normalitat a la via.

3 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button