NotíciesTurisme

Paddel ioga, snorkel en família i paddel surf: propostes de Lloret Turisme per aquest estiu

Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha llençat el programa d’activitats a la natura per aquest estiu, que té com a principal objectiu convidar als visitants a gaudir d’experiències autèntiques a l’entorn natural de Lloret de Mar a través de propostes de turisme actiu amb proveïdors locals.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que “Des de Lloret Turisme promocionem la destinació a nivell internacional però també invertim molts esforços en endegar iniciatives singulars que convidin als visitants a descobrir els nostres atractius naturals i culturals un cop els tenim a casa”.

Programa d’activitats estiu 2023

El programa d’aquest estiu convida a gaudir del mar i de la nostra costa. Durant els mesos de juny i setembre s’ofereix l’activitat de paddel surf d’iniciació els dissabtes, a les 9h, i de perfeccionament els diumenges, també a les 9h, a la platja de Fenals. A partir del 17 de juny i fins el 30 de setembre s’ofereix l’activitat de snorkel en família amb els biòlegs marins de l’Associació Mediambiental Xatrac de la Casa del Mar (platja de Fenals), una activitat que combina una part lúdica amb els coneixements sobre la fauna i la flora de l’entorn marí.

Durant el mes de juliol, també a la platja de Fenals, s’organitzen sessions de paddel ioga cada dimarts i dijous. Totes les activitats tenen un preu de 8€, 4€ pels menors de 12 anys en el cas de l’snorkel, i es poden reservar a través del web www.ticketslloretdemar.org.

Com ja és una clara tendència des de pandèmia, i com es comprova a la plataforma d’intel·ligència turística que empra Lloret de Mar, Mabrian Technologies, l’interès pel producte de natura es manté en les primeres posicions a nivell de mencions turístiques de Lloret de Mar, essent el tercer més important darrera del sol i platja i el producte cultural aquest 2023.

Aquesta eina monitoritza a través d’opinions i preus a OTAs (Tripadvisor, Expedia i Booking), comentaris en xarxes socials (Twitter i Instagram) i cerques al metabuscador de Google, l’interès i la satisfacció dels usuaris en relació a l’oferta cultural, de turisme actiu, de lleure o gastronòmica de Lloret de Mar.

One Comment

  1. La empresa LEMON KAYAK que ofrece este servicio, trabaja irregularmente por segundo año consecutivo con el conocimiento pleno del ajuntament de Lloret.
    No son base nautica autorizada, los guías no tienen ninguna titulación oficial y han abierto sin las autorizaciones obligatorias de Capitania Maritima y la Generalitat y en consecuencia sin permiso municipal de apertura. Por su parte el ajuntament se niega a aportar estas documentaciones.
    Esta concesión se otorgo de manera irregular a una persona que no reunía los requisitos de acceso, tambien incumplió y falseo la documentación aportada, por estos motivos actualmente esta judicializado el decreto de adjudicación en el contencioso administrativo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button