La GentNotícies

19 parelles han participat al Projecte Rossinyol 2023 a Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar va celebrar el passat divendres la festa de cloenda del Projecte Rossinyol. Aquest projecte té la voluntat de facilitar el diàleg i intercanvi d’experiències entre estudiants universitaris de la Universitat de Girona provinents del municipi i rodalies i l’alumnat nouvingut dels centres educatius afavorint així la integració social i cultural d’aquest al municipi i fomentant l’ús del català com a llengua vehicular.

En aquesta edició hi han participat alumnes de l’Institut-Escola Lloret de Mar, l’Institut Rocagrossa, l’Institut Ramón Coll i Rodés, l’Escola Pompeu Fabra i l’Escola Pere Torrent. Durant aquest curs s’han pogut mantenir les 19 parelles de mentoria que participen en el projecte, gràcies a la continuïtat del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE-PROA+) del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La festa de cloenda va tenir lloc a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal. A l’acte hi van assistir les mentores i mentors, els seus mentorats, les famílies d’aquests i representants tant dels centres educatius participants, com de la secció d’Educació de l’Ajuntament i de la Universitat de Girona, i també el regidor d’Educació, el Sr. Albert Ferràndez.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez va obrir l’acte donant la benvinguda als assistents i remarcant l’impacte positiu que té aquest projecte tant en l’alumnat participant com en els mentors i mentores que els acompanyen, la major part del municipi; missatge que van reforçar tant des de la Universitat de Girona com des de les direccions dels centres educatius participants. Seguidament, es va projectar una breu presentació amb testimonis del que havia significat per als mentors i pels mentorats participar en aquest projecte.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button