La GentNotícies

170 persones es bolquen al concert solidari de la Fundació Climent, recaptant 3.520€

ÈXIT DE L’ONZÈ CONCERT SOLIDARI D’ESTIU DE LA FUNDACIÓ CLIMENT GUITART

Més de 170 persones es van aplegar aquest passat dimecres a l’església parroquial de Sant Romà, de Lloret de Mar, per gaudir de la batuta de Horst Sohm, al front de l’orquestra simfònica Festival Chamber Orchestra of Europe, formada per un conjunt de grans músics internacionals, amb la reconeguda solista de violí, Eva León.

El programa, titulat Tristesa d’amor i Alegria d’amor a la música. Grans èxits de la música clàssica, del cinema i de la música populares va dividir en dues parts: una centrada en peces de Grieg, Mozart, Puccini, Kreisler i Sarasate i, una altra, per rendir homenatge a Bizet, Piazzolla, Ennio Morricone i d’altres més actuals com Lady Gaga o Coldplay. 

Aquest concert solidari, després d’onze anys, ja s’ha convertit en tradicional als estius de Lloret de Mar. El director Sohm ha dirigit diverses orquestres, com la de París, la Mozart Festival o la Copernicus, i ha participat en prestigiosos festivals com els d’Hamburg, Berlín, París, Innsbruck o Santander. Durant els Jocs Olímpics del 92 va estrenar l’obra “Concert d’Empúries” per l’arribada de la torxa Olímpica a Catalunya.

Els fons que s’han obtingut del concert, per un import de 3.520 €, la fundació els destinarà al programa de les diferents accions socials de la mateixa fundació, que centra la seva activitat en el foment i desenvolupament del turisme, així com en la contribució al benestar general dels sectors més vulnerables de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button