La GentNotícies

12 mesos, 12 imatges: Endinseu-vos sota les aigües de Sa Caleta amb l’objectiu de M. Carme Bernat

Un any més parlem de mar, de colors extraordinaris, d’imatges màgiques, però sobretot, parlem de Lloret de Mar i d’un dels seus indrets més emblemàtics: SA CALETA. Un lloc de natura especialment privilegiat, on es pot gaudir d’un microclima especial, un entorn extraordinari i familiar. Un lloc en què sovint podem trobar la protagonista d’avui: M. Carme Bernat.

Conversem amb ella, nascuda a Lloret de Mar; des de petita li agrada passar estones a Sa Caleta, passejar, observar els seus racons, i prendre banys de mar tot l’any, alhora que captura les millors imatges que aquest lloc pot oferir, tant dins com fora de mar. La M. Carme Bernat Montero té 77 anys, està jubilada, i d’ençà que no treballa intenta fer el que més li agrada.

Viatjarem amb aquesta publicació des de l’objectiu de la seva càmera durant aquests darrers 12 mesos sota les aigües d’aquest paradís… on la fauna, la flora, els colors i l’harmonia reflecteixen la perfecció durant tot l’any en aquest racó tan especial: Sa Caleta.

GENER 2023

Aquesta aficionada, amb un llegat familiar profund en les arts visuals, revela la seva passió per capturar la màgia submarina amb la seva fidel càmera Olympus submergible.

FEBRER 2023

Amb una trajectòria que va des de càmeres analògiques fins a les digitals, Mari Carme destaca la seva connexió única amb el marí de Sa Caleta.

MARÇ 2023

Amb les seves immersions constants, captura la diversitat de vida marina, els colors i les formes que fan d’aquest racó un món màgic.

ABRIL 2023

“Entrar a l’aigua amb la càmera és com explorar un univers desconegut. Cada dia descobreixo alguna cosa nova; els peixos, els coralls i les meduses fan que aquesta experiència sigui única”.

MAIG 2023

Ella i els seus amics, coneguts com “els amics de Sa Caleta”, celebren la bellesa del mar i la seva constància a banyar-se durant tot l’any a aquest indret singular.

JUNY 2023

“Jo faig fotografia per mi i perquè m’agrada, soc aficionada. La foto perfecta no existeix; és una interpretació personal que pot agradar o no, com totes les obres d’art.”

JULIOL 2023

Amb aquesta dedicació a la captura dels secrets submarins de Sa Caleta, Mari Carme Bernat es consolida com una apassionada exploradora del mar i artista en la seva pròpia expressió.

AGOST 2023

Amb humilitat, Mari Carme reflexiona sobre la seva afició.

SETEMBRE 2023

OCTUBRE 2023

NOVEMBRE 2023

DESEMBRE 2023

Gràcies, M. Carmen Bernat, ara cada cop que veiem una dona a Sa caleta prenent un bany de mar amb la seva càmera fotogràfica, sabrem que molt possiblement, ets tu… preparada per 12 mesos més, sota les aigües d’aquest paradís… Sa Caleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button