NotíciesSalut

Tret de sortida a la campanya de vacunació 2023 de la grip i la Covid a Lloret i rodalies

 • Calella, Malgrat, Lloret i Tossa començaran a vacunar dilluns 16 d’octubre i Palafolls el 18 del mateix mes. Cal demanar cita al CAP presencialment o per telèfon, a través de La Meva Salut o a citasalut.gencat.cat
 • Alguns ajuntaments, com el de Lloret, Malgrat o Palafolls, han cedit equipaments municipals per portar a terme la campanya
 • Com a novetat, aquest any es vacunarà de la grip també als infants entre 6 i 59 mesos

La campanya de vacunació 2023 de la grip i la Covid arrenca la  setmana vinent a les diferents àrees bàsiques de salut de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. El pròxim dilluns 16 d’octubre s’inicia al CAP Calella, en el cas de Malgrat de Mar es porta a terme a Can Campassol, a l’Escola d’Adults i al CAP només es farà la vacunació infantil. En el cas de Lloret de Mar la campanya es trasllada a El Puntet i a Tossa es fa des del Consultori Local de la població. Pel que fa a Palafolls, la campanya començarà dimecres 18 d’octubre i es portarà a terme al casal d’avis i la vacunació infantil es durà a terme al mateix centre de salut.

La vacuna de la grip i la Covid va destinada a les persones majors de 60 anys, les persones amb condicions de risc (entre elles les que tenen problemes de salut crònic o obesitat), les dones embarassades, les persones amb immunosupressió i els professionals sanitaris i sociosanitaris i d’altres serveis essencials i crítics. A més, com a novetat d’aquest any, també es recomana vacunar contra la grip als infants entre 6 i 59 mesos, així com al col·lectiu de persones fumadores.

Punts de vacunació

Com en anys anteriors, alguns ajuntaments del territori han cedit diferents equipaments municipals per portar a terme la campanya de vacunació. En aquest sentit, és el cas de Lloret de Mar, de Malgrat de Mar i Palafolls.

 • Lloret de Mar: El Puntet (Av. de Vidreres, 58)
 • Tossa de Mar: Consultori Local de Tossa de Mar (Av. Catalunya s/n)
 • Malgrat de Mar:
  • Can Campassol (Carrer de Mar, 85). En horari de tardes
  • Escola d’Adults (Carrer de Ramón Turró, 47). En horari de matins
  • CAP Malgrat de Mar (Av. Costa Brava s/n). Vacunació infantil
 • Palafolls:
  • Casal d’avis (Plaça Joaquim Ruyra s/n)
  • Consultori Local de Palafolls (Carrer Sindicat s/n). Vacunació infantil
 • Calella: CAP Calella (Carrer Sant Jaume, 209-217)

Com demanar cita? 

Aquelles persones que es vulguin posar totes dues vacunes o només una ja poden demanar cita prèvia de manera presencial al seu centre d’atenció primària, per telèfon, a través de l’aplicació La Meva Salut o al web citasalut.gencat.cat.

Vacunació als centres sociosanitaris

Pel que fa a la vacunació contra la grip i la Covid als pacients i residents dels centres sociosanitaris de la Corporació, la campanya es realitza al mateix centre. A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes s’han començat a administrar les dosis aquest dilluns 9 d’octubre, mentre que a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i Asil Nicolàs Font està previst que comenci la setmana del 23 d’octubre i al Sociosanitari de Calella també s’iniciarà en els pròxims dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button