NotíciesSuccessos

S’incendia l’autobús Lloret-Barcelona a mig camí aquest dilluns

Un autobús (Moventis) que viatjava des de Lloret cap a Barcelona s’ha incendiat avui dilluns 8 d’abril al matí a la C-32, a l’alçada de Cabrera de Mar, sense causar ferits. Malgrat el sustent, cap de les aproximadament quaranta persones a bord ha resultat ferida. Els motius de l’incendi s’estan investigant.

El foc, visible des de diversos punts del Maresme, ha arribat a cremar alguns matolls de la muntanya propera. Els passatgers han pogut abandonar el vehicle sinistrat per compte propi i han continuat cap a la seva destinació en un altre autobús.

A l’autobús que fa el trajecte Lloret-Barcelona es trobaven alguns turistes i veïns de Lloret de Mar. Com a resultat de l’incident, l’autopista ha quedat tallada en direcció a Barcelona, provocant aproximadament tres quilòmetres de retencions. No obstant això, un cop els Bombers han extingit el foc, s’ha pogut reobrir un carril.Els viatgers afectats han pogut reprendre el seu trajecte sense més incidents en un altre autobús.

Els usuaris…

Diversos usuaris dels autobusos de propietat Moventis denuncien les deficients revisions que se’ls practica. Amb aquest incendi ja en van tres als autocars de l’empresa en poc més d’un any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button