ActivitatsNotícies

Serenity Garden Lloret presenta un cap de setmana especial amb diverses activitats per oblidar-te dels mosquits definitivament

Aquest cap de setmana, de l’11 al 12 de maig, Serenity Garden Lloret es converteix en l’epicentre de la lluita contra els mosquits amb les seves Jornades Anti-Mosquits. El centre de jardineria situat a l’Avinguda de les Alegries, número 92, a Lloret de Mar, obrirà les seves portes amb un ampli horari: dissabte de 9:30 a 13:30 hores i de 15:30 a 19:30 hores, i diumenge de 10:00 a 14:00 hores.

Assessorament directe de fàbrica

Durant aquests dos dies, els assistents podran descobrir tot un assortiment de productes específics per protegir les llars i els jardins dels mosquits. Amb la presència de marques referents com Biogents i Thermacell, els visitants tindran l’oportunitat de conèixer d’una manera propera, les millors solucions disponibles al mercat. A més, els assistents comptaran amb l’assessorament de professionals del sector, incloent un especialista que guiarà sobre tractaments i productes eficaços contra els mosquits. Aquesta iniciativa arriba just a temps per a preparar-se per la temporada d’estiu i garantir un entorn lliure de mosquits en les llars.

Taller: Crea el teu propi roll-on casolà

El punt culminant del cap de setmana serà el diumenge 12 de maig amb la realització d’un taller d’olis essencials repel·lents de mosquits, dirigit per Mireia Martinez, farmacèutica experta en el tema. El taller, que es durà a terme de 10:30 a 12:00 hores, no només ensenyarà als participants sobre els beneficis dels olis essencials, sinó que també els permetrà crear el seu propi remei en format roll-on. El preu per persona és de 25 euros, i els interessats poden reservar la seva plaça trucant al 638197903.

“Serenity Garden Lloret ofereix així una oportunitat única per a tots aquells que desitgin protegir-se dels mosquits de manera natural i eficaç, aprenent sobre les solucions disponibles i com aplicar-les de manera òptima en el seu dia a dia”.

Properes activitats a Serenity Garden

Comparteix amb les teves amistats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button