NotíciesSalut

Darrers dies de la campanya “La compra de la teva vida” per aconseguir el 70% de supervivència l’any 2030

L’Associació Contra el Càncer presenta una nova edició de la campanya “La compra de la teva vida”, una acció en la qual tota la població pot col·laborar a través de donatius en les línies de caixa de supermercats, estacions de servei i botigues de tot el país (físiques i en línia). Aquesta gran recaptació va destinada als serveis gratuïts que dona l’Associació de suport i acompanyament a pacients i familiars, així com a l’impuls de la recerca en càncer.

Aquesta iniciativa, que consisteix a oferir al client la possibilitat d’ampliar el seu tiquet de la compra a partir de 1€, estarà vigent fins al 12 de febrer i compta amb la participació de més de 35 marques que s’uneixen a l’Associació per a col·laborar en la lluita contra el càncer. A Lloret de Mar els supermercats adherits a la campanya son: Novavenda situat al Carrer Senia del Rabic nº31 i el Consum a l’Avinguda Vila de Blanes nº165. En total, prop de 4.000 establiments a tot Espanya entre els quals es troben botigues, supermercats, restaurants i estacions de servei que, gràcies a la seva implicació, la dels seus treballadors i clients, ajudaran a millorar la vida de les persones amb càncer i les seves famílies, i aconseguir augmentar la supervivència d’aquesta malaltia.

L’Associació Contra el Càncer manifesta que “Al món, 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindrà càncer al llarg de la seva vida i s’estima que, per a l’any 2030, hi haurà 21,6 milions de casos nous, dels quals més de 330.000 ho seran a Espanya”.

Actualment, la taxa de supervivència en càncer creix, situant-se en un 55,3% en homes i en un 61,7% en dones, per la qual cosa l’objectiu és continuar treballant perquè la supervivència augmenti i aconseguir el 70% l’any 2030.

Per a aconseguir-ho, és imprescindible que tota la societat s’impliqui i assumeixi que el càncer, el principal problema sociosanitari, requereix de la suma de tots per a per a poder afrontar-ho. Accions com “La compra de la teva vida”, són un clar exemple de com, a partir d’un petit donatiu, la societat pot col·laborar i canviar la realitat i el futur del càncer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button