EntrevistesG-TVNotícies

Manuel Ardila “Per fi podré enterrar la meva filla a Lloret, després d’una llarga lluita sense ajuda de les institucions”

Laia, la nena que va morir agònicament al gener de 2021 a Saragossa, serà enterrada en el cementiri de Lloret de Mar, tal com demanava el seu pare (Manuel Ardila). L’Audiència de Saragossa acaba de donar-li la raó, esmenant la decisió de la jutgessa del cas que el va denegar. L’Auto del jutgat, que Manuel comparteix amb els lectors de Lloret Gaceta va arribar-li ahir dimecres 15 de juny a les 19:00h. Ara en Manuel, després d’una llarga lluita, ja espera el dia per poder enterrar la seva filla al seu poble, Lloret de Mar.


Aquesta entrevista que avui publiquem d’en Manuel es va realitzar justament un dia abans (dimarts 14/6) que rebés l’auto del jutgat. On després de parlar amb ell, tot i ja tindre el cas guanyat, vol que surti a la llum per deixar inmortalitzada la seva historia i destacar que no s’ha sentit recolzat per les autoritats de la Vila, ja que va demanar ajuda a l’ajuntament de Lloret, demanant cita amb alcaldia, però aquesta es fa massa de pregar donat que és un cas extrem.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button