NotíciesSuccessos

Lloret pateix una gran rebentada a una de les principals canonades del sistema d’abastiment d’aigua

Imatges d’ahir 19 de març i d’avui 20 de març

Un veí de Lloret de Mar va alertar les autoritats després de presenciar -mentre entrenava- una important rebentada d’una canonada ahir dimarts, 19 de març, al voltant de les 18:00h a l’avinguda que condueix al Condado del Juraco des de Fenals (Av. Mare de Déu de Gràcia). L’incident va provocar la pèrdua d’una gran quantitat d’aigua durant més de 10 hores, arribant fins i tot a l’institut de Sant Quirze al Barri de la Càndida i formant un rierol que serpentava des del seu origen a través del bosc.

Zona afectada

L’empresa responsable del subministrament d’aigua a la població, Aqualia, ha estat treballant des de la matinada d’avui per reparar la rebentada i restablir el servei d’aigua potable als residents afectats.

Comunicat de l’ajuntament de Lloret

L’ajuntament de Lloret de Mar ha emès un comunicat aquest matí, advertint als residents sobre possibles interrupcions en el subministrament d’aigua a diferents parts del municipi a causa de les tasques de reparació en una de les principals canonades del sistema d’abastiment. S’espera que els serveis municipals treballin de manera intensiva per minimitzar l’impacte d’aquestes interrupcions i restablir el servei el més aviat possible. I conclouen sol·licitan la comprensió i paciència de la comunitat mentre es porten a terme aquestes tasques de reparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button