El PobleNotícies

Lloret de Mar, una de les destinacions més econòmiques en lloguer de pisos turístics en el nou rànquing d’eBooking

eBooking.com és la plataforma made in Spain de reserva d’allotjaments turístics en línia. L’agència ha esdevingut una de les pàgines web de referència per a la reserva d’hotels, apartaments, aparthotels, hostals, villas i guesthouse de tipus de vacances.

Segons les dades recentment publicades per aquesta plataforma, Lloret de Mar es posiciona com un dels municipis costaners més econòmics per a llogar pisos turístics a Espanya aquest estiu 2024, amb un preu mitjà de 164 euros per nit. Aquesta xifra col·loca Lloret de Mar al costat de destinacions com Màlaga i Roses, totes tres amb la mateixa tarifa, situant-se per sota de la mitjana nacional de 195 euros per nit.

L’informe revela que el lloguer de pisos turístics en ciutats costaneres espanyoles s’ha encarit un 7,3% en comparació amb la temporada estival de 2023, quan la mitjana era de 182 euros per nit. Aquest augment contrasta amb la lleugera baixada de preus observada en altres destinacions populars com Salou (-0,10%), Santander (-0,5%), Roses (-0,6%), Peñíscola (-2,30%) i Cadis (-2,70%).

Destinacions més cares
D’altra banda, les ciutats que encapçalen el rànquing dels lloguers turístics més cars són Eivissa, amb 317 euros per nit, seguida per Marbella i Palma, amb 277 i 276 euros per nit respectivament. Completen el ‘top 5’ Sant Sebastià (238 euros) i Barcelona (220 euros).

Increment de preus destacat
Marbella, Palma i Puerto de la Cruz han registrat els increments més significatius en els preus dels lloguers turístics. Pernoctar a Marbella costarà un 32,9% més aquest estiu, mentre que a Palma l’augment és del 26,7% i a Puerto de la Cruz del 22,7%.

Altres ciutats com Barcelona i Alacant també han vist un increment notable en els preus, amb augments del 15,5% i 9,5% respectivament. Barcelona, amb un preu mitjà de 234 euros per nit, es manté com una de les destinacions més costoses, tot i aquest augment.

Conclusió
Malgrat la tendència general a l’alça dels preus dels lloguers turístics, Lloret de Mar es destaca per mantenir una tarifa competitiva, convertint-se en una opció atractiva per als viatgers que busquen una destinació costanera a preus més assequibles. Amb un preu de 164 euros per nit, Lloret de Mar ofereix una alternativa econòmica sense renunciar a les belleses i atraccions típiques de la Costa Brava.

3 Comentaris

 1. Pues como hacen los hoteles, que si no bajan precios a niveles absurdos no viene nadie a un pueblo sobretodo conocido, por su turismo de borrachera, drogas, distrubios, robos, discotecas en pleno centro, peleas, y gente en coma etilico tirada en la calle, etc…
  El cual provoca mas gastos y molestias al los habitantes, que beneficios.
  No por nada somos el pueblo con la renta per capita mas baja de Cataluña.

 2. Al barri de Roca Grossa fa anys que reclamem a l’Ajuntament inspectors per regularitzar el 22% d’allotjaments turístics que patim i ens diuen que no tenen personal…. no s’entén

 3. Leendo eso, pués, ya no hay que buscar más lejos. Así tenemos a esa clase de turismo. Una vergüenza.
  Un día habrá que tomar el torro por los cuernos, y cambiar totalmente la visión de turismo.
  Han abierto el Meliá, espero que estos clientes no salen del hotel porque se van encontrar en otro mundo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button