NotíciesSuccessos

La ràpida actuació del servei d’emergències evita la propagació d’un incendi originat a un Kebab de Lloret de Mar

Aquest matí (dimarts 2 d’abril), s’ha controlat ràpidament un incendi al restaurant Bon Appetít, especialitzat en kebab i menjar ràpid, situat a l’Avinguda Vila de Blanes, a prop de la terminal d’autobusos de Lloret de Mar. Un veí ha alertat al 112 al voltant de les 8:50 hores després d’observar una columna de fum sortint del local, que es trobava tancat en aquell moment.

De seguida, tres dotacions de bombers i dues unitats de la policia local s’han desplaçat al lloc del sinistre. Per accedir a l’establiment, ubicat als baixos d’un edifici residencial de sis plantes, els serveis d’emergència han hagut d’utilitzar una radial, donada la impossibilitat d’entrar d’una altra forma al trobar-se tancat.

A les 9:28 hores, els bombers han aconseguit extingir el foc, que s’havia originat al magatzem del restaurant per causes encara desconegudes, tot i que les primeres hipòtesis suggereixen que un curt-circuit podria haver estat el detonant.

Afortunadament, no s’han reportat ferits com a resultat de l’incident. El foc ha danyat una part del local, sense afectar la totalitat de l’establiment. Les autoritats continuen investigant les causes exactes de l’incendi i avaluant els danys causats a l’immoble. L’actuació ràpida dels serveis d’emergència ha evitat que el foc es propagués a habitatges o altres locals colindants, minimitzant així l’impacte d’aquest succés a Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button