NotíciesSuccessos

La Policia de Lloret denuncia dos turistes nord-americans després de ser vistos disparant amb pistoles de perdigons a la via pública

El passat dissabte 28 d’octubre, cap a les dues del migdia, la Policia Local de Lloret de Mar va rebre una trucada alertant sobre un incident a la zona boscosa a tocar amb el carrer Josep Tarradellas, als voltants de Cala Banys. Un veí va informar que estava observant una jove parella, tots dos d’aproximadament 30 anys, disparant amb varies pistoles a la zona, amb múltiples i sonores detonacions.

Els testimonis van manifestar que els turistes estaven fent punteria contra els arbres i senyals verticals indicatives de la cala i el bar Cala Banys. La situació va alarmar els habitants locals i els excursionistes que gaudien del paratge, denunciant que podria haver ocasionat danys majors.

En resposta a la trucada d’emergència, una primera patrulla de la Policia Municipal de Lloret es van dirigir al lloc i en poc temps va arribar el suport amb quatre efectius més, al tractar-se d’una situació delicada. En arribar, van identificar a les dues persones: turistes provinents dels Estats Units i van poder comprovar que les armes es tractaven de dues pistoles de perdigons amb aire comprimit.

Al lloc de l’incident

Segons fonts municipals, l’home estava massa alterat per proporcionar una identificació immediata i va requerir assistència mèdica.

Una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar al lloc i va atendre l’home, administrant medicació per calmar el seu estat de nerviosisme. Finalment, van aconseguir identificar-ho.

La Policia Municipal va tramitar una denúncia per infracció a l’ordenança de civisme a causa de la situació viscuda a la zona on no hi va haver cap detenció.

Aquest incident ressalta la importància de respectar les normes locals i mantenir un comportament responsable, especialment en àrees públiques i naturals per evitar situacions de risc.

✳️ Connecta’t al nostre canal de Whatsapp i rep totes les notícies diàries. Per accedir-hi fes click aquí.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button