NotíciesSuccessos

La destrossa en més de 20 vehicles, una estranya baralla i un incendi originat en una vitroceràmica, marquen els incidents d’aquest cap de setmana a Lloret

Incidents a Lloret de Mar

Divendres 12 d’abril

Els Bombers de la Generalitat van respondre a un incendi a la nit del divendres 12 d’abril, quan es va declarar un foc a la cuina d’un pis a Lloret de Mar. Els bombers van arribar a l’escena a dos quarts d’onze de la nit al segon pis d’un edifici de cinc plantes a l’avinguda Joan Llaveries. En arribar, van confirmar que l’habitatge estava buit i que el foc havia començat a la vitroceràmica de la cuina, sense afectar altres habitacions. Amb l’acció ràpida de les dotacions dels bombers, el foc es va apagar i es va ventilar l’edifici sense cap ferit.

Dissabte 13 d’abril

El dissabte, un incident al Carrer Sant Josep va requerir l’actuació de les forces de seguretat. Una baralla, sobre les 17:00, va obligar a la intervenció d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que van proporcionar assistència sanitària a una persona ferida al cap a causa de la baralla. Tot i que les circumstàncies no estan del tot clares, i alguna raresa en el cas, ja que el perjudicat estava seminu, l’afectat va ser atès in situ per una dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i es va determinar que les seves ferides eren lleus, sense requerir trasllat hospitalari.

Diumenge 14 d’abril

Ahir diumenge, un veí va descobrir una sèrie d’actes vandàlics a l’avinguda Puig de Castellet al voltant de les nou del matí. En un vídeo rebut per un lector, es pot veure com diversos vehicles tenien les seves finestres trencades, indicant un possible acte delinqüencial. El testimoni va poder comptar més de 20 vehicles amb les finestres trencades. Tot i que les autoritats encara no han emès cap comunicat, el veí preocupat va trucar a la policia local per informar sobre els incidents i que les autoritats poguesin conciliar amb els propietaris dels vehicles afectats. Es fa una crida a la col·laboració ciutadana per aportar informació que pugui ajudar a aclarir els fets. Es mantindrà la informació actualitzada a mesura que rebem novetats sobre la mateixa.

One Comment

  1. Anar a buscar el cotxe a les 7’15h del matí i trobar el vidre rebentat, les llums de dins arrencades, tot el que hi havia al cotxe tirat per dins…… No entenc el perquè de trencar el vidre, no m’ha robat res. Ganes de tocar el que no sona!!!
    Que buscava???
    Ganes de fer mal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button